here i come

låtsas att du jobbar på tv4. låtsas att du är med i robinson teamet som ska välja deltagare till årets storsatsning med inspelning nu i vinter. låtsas att du hasr tusen ansöningar kvar att läsa och inte överflöd med tid heller..

läs och KRITISERA! GE MIG FEEDBACK! JAG MÅSTE DIT! FATTAR DU! MÅSTE!!!


Ansökan till Expedition Robinson 2009:

Hej!
Sabina heter jag och är ett bidrag till ert program. Om ni skulle välja att slänga min ansökan går ni miste om en bra person. Jag tror verkligen det och det beror på att jag är en person som är lätt att tycka om och har en utstrålning att ta vara på. Jag skulle tycka det var helt galet kul att vara med i Robinson, jag skulle uppskatta varenda sekund och verkligen dra ut allt ur hela upplevelsen. Jag är sån att jag verkligen går in med hela min energi i det jag gör, spelar ingen roll om vi pratar jobb eller fest. Jag är bra på det mesta jag tar mig för, det är faktiskt sant, och det beror på att jag tror på min vilja. Om man vill så kan man, vinna Robinson!


I vintras seglade jag från Kanarieöarna till Karibien via Afrikas kust med min gymnasieklass vilket var det hittills bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag gick en naturutbildning med inriktning marinbiologi på en marin skola där segling och sjöfart ingick som praktik. Jag längtar verkligen efter att resa, det är det enda rätta sättet att leva livet egentligen.

Jag älskar att träffa folk och ser grymt mycket fram emot att få utsättas för de sociala kraven som kommer att uppstå i lägren, det är väldigt intressant det där med gruppdynamik. Själv är jag en väldigt enkel person som är lätt att ha att göra medäven om jag kan verka hetsig ibland. Lite utav en ledare är jag i vissa fall men det beror ganska mycket på situationen. Jag kan väldigt lätt anpassa mig och är öppen för nya människor, tankar och idéer, älskar att få nya perspektiv på saker.

Jag frågade mina vänner varför jag ska vara med i Robinson: "för att du är så energisk", "för att du gör allt för att överleva", "du skulle ba: KOM IGEN NU ALLA !!!!!!!! JOBBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VI SKA ÖVERLEVA!!!! hets 08","för det är så du!", "så skulle du bli tokig utan mat". Jag känner mig själv rätt bra jag också. Det där stämmer nog rätt bra. Jag älskar laganda!

För övrigt är jag 19 år gammal, bor och uppväxt norr om Stockholm, har precis tagit studenten och ströjobbar på minst tre olika jobb i veckan. Jag älskar livet och ska göra allt och lite till innan jag dör, typ vara med i Robinson. Jag älskar fotboll, rätt och slätt, och har tränat och spelat sen jag var knatte. Jag tycker om att träna och är väl rätt fysisk av mig i största allmänhet då jag hatar att sitta och slöa. Jag jobbar mest som servitris nu kombinerat med lärarvikarie på min gamla grundskola, förskolan till 9an. Annars tränar jag barn i fotboll och sitter i kassa på ett blomstervaruhus.


Jag söker inte för att få vara med i tv eller bli "värsta kändisen", utan för att få bo på en ö och träffa och utsättas för nya konstiga situationer med nya människor. Jag tror helt enkelt att jag skulle vara ett väldigt bra tillskott i gruppen. Jag är säker i mig själv och tycker om att sprida glädje och energi till andra. Jag vill vinna Robinson.




Tropiska öar nästa!


lägg till några käcka bilder på mitt vackra anlete när jag gör coola saker som att sätta segel eller hoppa och leka havsmonster, eller bara är allmänt snygg=)


GE MIG FEEDBACK! DET HÄR MÅSTE VARA BÄST TILL PÅ FREDAG!

reklam

alla som inte tycker om att sitta hemma och bajsa i sin ensamhet en onsdagkväll skicka ditt för och efternamn till mig så fixar jag resten! det är MASKERAD på Mango Bar alla måaste komma det blir världsakul=)=)=)

Onsdag 29/10 Mango bar sveavägen 100 kr inträde JAG FIXAR LISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOOOOOOOOOOM

coolast

Lillasyster Umbrella

Varfördärför Stukaplan - Svin. Spann hjälmen? Kräkas, Barn utan ben..
Lillasyster Nu har jag fått nog!

Berätta det för Lina!


jag hatar inte lena

är det inte något som är lite dåligt om man måste bli arg på saker man egentligen inte behöver bry sig om? något som ligger och gnager som amn inte vet eller vill, kan vara arg på så man bara måste vara arg på nåt annat.. bara en tanke liksom.. arg är väl ändå inte något som är nödvändigt?

annars då.. fin gästbloggning kanske? om du är tillräckligt bra kanske du också får hedersuppdraget ngn gång;)


Pop musik borde förbjudas

Hur jävla många låtar kan man skriva om kärlek igentligen? Talanglösa personer som råkar kunna gnälla på ett ganska melodiskt sätt tjänar miljoner på värdelösa låtar som dom inte fattar ett piss av, och som man ändå skulle botta ni om man försökte analysera dom lite djupare. 

Hatar verkligen main stream låtar om kärlek, speciellt Lena PH, fy fan vad jag hatar henne. Om jag skulle döda någon skulle det fan bli henne.

Kan berätta lite om mig med: Hittar du en person med halv ljummna åsikter men för fram dom på ett ganska ilsket sätt, kan det vara jag. Gillar personen (wow, snackar om mig själv i 4:e person xD) metal och anime och skrattar åt allt är det säkert jag.

Och jag slutar som jag alltid gör,
Jag är Albin, och det e inte du


OBS: Gästblogg, fatta du inte ens det pumpjon?

på onsdag på onsdag på onsdag

ska du på maskerad på mango bar. just precis du ska diit och det kommer vara bäst. du aknske till och med får med dig en x-box 360 hem om du är grym! fast nej föresten.. den ska ju jag ha

29/10

DU kan vara skäggbert

                                                           
ditt lilla mongisss sluta vara i vietnam utan mig! tänkte slå en plinngeliplong till dig igår när amn ville ha en glad röst i örat men där sket det sig.. saknarrrrrr

överlevnad

för att ajg är så jävla enegisk och för att ajg gör allt för att överleva för jag älskar livet! därför är ajg KUNG i Robinson 2009! alla som röstar på mig räck upp en hand!

kärleksbacken

               

                    vi är bäst som hållit kontakten BÄST

utan E vore världen död



energi är en sjukt bra sak. slösa fan inte bort den på att tro att du inte orkar. det handlar bara om att veta att det bara är att plugga in, sen kör vi!

Leonardo da Vinci uppfann inte cykeln

velociped skulle jag vilja säganu, är en av de bästa uppfinningarna som gjorts! älska att cykla, cykla överallt, cykla hela tiden. jag har jag lekt fartdåre på cykelmed min bror under ngra timmar - det läskigaste jag gjort i år. mycket lugnare och skönare att hoppa ut i skogen och ta en joggingtur måste jag säga.. fast ändå bra alternativ om man vill. jag ramlade i alla fall  inte, det gjorde storebror åt mig HAHA så går det närt man ska visa att det inte är farligt att ligga nära!

dagens slutsats var ändå: plingklockor är livsnödvändiga, om man inte kan vissla.

vill också skänka en tanke åt älskade saknade bönan, oranga faran och militären. saknar er, särskilt idag när jag fick åka läskig cykel med ingen vikt, massa växlar, ingen fotbroms och smärtsam sadel. vill bara undra varför amn slutar tänka ibland och tar andras saker? då blir jag arg. jag är fortfarande arg. orka ta andras saker.
Skaffa ett jobb istället.
fast det här är ändå den bästa cykeln

utan tränare

för vi är så jävla bra att vi nästan kunde ah tagit täby igår!
ni ska bara veta hur bra det känns i hela maggropen när jag ser den där runda saken rulla mellan oss precis som den alltid ska göra! när lillasyster sätter straffen, när liiillalillasyster går  in i närkamp med tjockisen,  när ellen flyger och ramlar eller när jama skriker rakt ut för hon kommer fö nära mål

                      lycka är att spela en bra fotbollsmatch med dom man tycker om

Att göra:

Skriva en bok
Äta människokött
Bestiga ett berg
Lära mig dyka
Peta in bläck i huden
Äta surströmming
Hoppa fallskärm
Gräva efter guld
Starta ett företag
Kyssa en fisk
Bajsa i någons sko
Skaffa hund
Leva i 100 år
Begrava en roadkill
Sticka en kanyl genom tungan
Lära mig spela ett intrument
Segla jorden runt
Besöka antarktis
Simma över edsviken
Cykla genom sverige
Uppfostra ett barn
Stoppa ner huvudet i annas spya
Utöva hjärt- och lungräddning
Ha analsex
Slå någon på käften
Få en käftsmäll
Vara vegetarian
Bygga ett hus
Hälsa på en haj
Bo i Malmö
Hoppa nerför ett vattenfall
Slå ett världsrekord

..to be continued


jag har snickrat bastu idag, har du?

jag är egentligen halvlantis numera för er som missat det, bara lite dålig på att praktisera det.. hälften av avr mina gener kommer ifrån står numera och snickrar hönshus, sätter extra helljus på bilen för att kunna se alla rådjur eller bär in ved till vedspisen.

och trivsamt är det bannemig att allt man ser härifrån är en leråker, en fårhage och en till, inte fullt så lerig, åker. ibland.  en bra paus för själen kanske, om man hetsar mycket annars. det bästa med mitt liv just nu är att jag kan göra precis vad ajag vill, typ leka arbetslös med mina vänner en hel dag, jobba arslet av mig en dag. det ska ajg nog alltid vara! arbetslös fast ändå itne

därför

jag vet att jag är bäst i världen, men jag vet också en sak som är bättre - mina vänner.

den oranga mätaren

ja jag är en i mängden.. jag ser verkligen framför mig alla de trötta fejs som sitter och glor på ticnets jävla mätarjävel just nu som för min och albins del har rört sig ca... 4cm.. när den borde ha rört sig minst.. 20! för 30 minuter sen!!!!! fan.. jag var inte nå bra på det här..
 
tror du att Bono är en enda skithög? att han är gjord av bajs? det tror inte jag.

......bara för att, enligt uppgift, vänta lite till. i en ny kö! älskar köer

Tack för att du väntar

du kanske kan vänta........

bli inspirerad

blir under dagarna nu helt inspirerad i hur man kan påverka en person eller kanske till och med en persons liv, hur stor vikt vissa saker verkligen har. det var det jag försökte få ur mig när jag hade asträkigt hål i schemat.. ta inte för hårt på vad jag skrev där, det låter ju alltid rätt inne i huvet, svårare att få andra att ta mina tankar=)


är det bara ajg elelr börjar det här bli värsta filosofilektionerna? haha jag har för tråkigt, dethar vi redan konstaterat en gång...

Skolor

det är en sak som jag verkligen insett nu, och först nu..

hur många år har jag gått i skolan? svar: 12

ÅR!! 12 år!

och hur mycket har det och kommer det att påverka mitt liv?

helt galet mycket. jag menar, allting. när du kmr ut från den är du redan stor och har redan lagt grunden till livet och hittat dig själv som man brukar säga. du träffar ofta dina vänner och bygger en vänskapskrets utifrån folk från skolan. du kommer ifrån familjen, mamma och pappa i skolan och möter nya vuxna. hur du blir bemött av dem är lgrundläggande till din syn på vuxna under tiden du växer upp. och vem du är i skolan speglar gärna vem du bli i framtidne. har du blivit mobbad i skolan, utanför, kommer du ha men för livet. har du många vänneroch känner dig trygg i skolan kommer du snabbare lyckas bygga en trygg personlighet och bra självkänsla. det du lär dig i skolan kommer att influera intressen inför framtiden och dom där betygen kommer att följa dig genom utbildningar och arbetsansökningar. lokalerna och skolområdet kommer föralltid skapa minnen. skolan glömmer du aldrig, och så mycket man hatade den!

jag hatar den inte nu, jag tackar den=) vill ha tillbaka högstadietiderna när allt var nytt och man var så himla stor äntligen (nej), eller ännu bättre lågstadiet när man fortfarande längtade till att gå till skolan. eller gymnasietiderna, saknar er så galet mycket att det gör ont i hjärtat ibland<3

det jag ville ha sagt är att alla borde jobba i en skola ngn gång, man inser en hel del saker. plus att det faktiskt är kul och det känns verkligen att man gör något bra

undra hur det känns att krypa ut ur en bajshög..

två myror vad ute och gick i en elefantpark. plötsligt bajsade en av elefanterna rakt ner på en av dem. en vecka senare kom han ut och utbrast "mitt i ögat!"

HAHAHAHHAHAHHA!


tillägg

angående det där med foten, det känns liksom inte som att det skulle göra ont, fast det borde göra jätteont..


gissa låten

Det är som en glädje
som ett leende
Något i rösten
Vilket säger åt oss att "komma"
Vilket får oss att känna oss märkligt bra.
Det är som hela historien
Om de svarta människorna
Vilket balanserar
mellan kärlek och förtvivlan
Något dansar emellan oss
Om du har det så har du det
Sabina, hon har det
Det lilla extra
Som andra inte har
Vilket får dig att känna dig konstig

Sabina, hon har det
Sabina, hon har det
ooh-oh..
Hon hade oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh, Den roliga rösten
Hon har oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh, Den glädjen
Den gåvan från himlen som gör henne vacker
Sabina, hon har det
Sabina, hon har det
ooh-oh..
Hon hade oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh, Den roliga rösten
Hon har oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh, Den glädjen

Hon hade det lilla extra av själen
Den obestämda charmen
Den lilla flamman
Spelar på trumma
på piano
på allt Gud kan stoppa mellan dina händer
Visa ditt skratt eller sorg
Om du inte har något eller om du är kung
om du fortfarande söker krafterna som sover inom dig
Du vet, du kan inte köpa det
när du har det, har du det

Om du har det så har du det
Sabina, hon har det
Det lilla extra
Som andra inte har
Vilket får dig att känna dig konstig

Sabina, hon har det

att tämja ett djur

                   

                                         Det där är jag i framtiden

oerfarna vet inget

vissa känslorkan man verkligen inte tänka sig. mna kan ju ana hur det känns att hoppa fallskärm, att ramla ner från ett träd och landa på ryggen eller att skära upp handleden men hur fan känns det att få foten överkörd av en bil? jag kan tänka mig en traktor men inte en bil.. jag skulle verkligen vilja veta det. kommer min fot att bli krosS? skulle ju vara lite tråkigt eftersom min  största passion i livet involverar mina fötter en hel del. hur känns det att bryta ett ben? ska nog testa det med.. nä inte ben, arm

Höst


fint väder är en av få saker som kan få en att bli glad att man vaknade, när solen skiner in genom fönstret på en vill man bara sluta ligga där och hoppa ut och runt istället! man får liksom dåligt samvete om man ligger kvar, det är en sån dag idag=) så nu ska jag inte sitta och dregla framför datorn egentligen, ska bara få ur mig hur mkt jag Älskar hösten! jag vill bara gå höstpromenader i solen, sparka löv överallt och ligga på en bladbädd i en allé och vara vit. sen ska amn gå hem och äta våfflor!

det gick!

det gick att tjäna pengar, dansa, ställa upp för klubben, cykla, dricka öl, prissätta sideneterneller, träffa goda vänner, servera vin, lyssna på musik, kollapå fotboll, skaffa nya bekantskaper och fota en kossa, på en helg! allt går om man bara vill, och sover lite mindre;)

jag såg en sko på en sten. det var riktigt estetiskt fastän jag tror mest ngn hade tappat sin känga.. för att låta esteten i mig kika fram en aning för omväxlings skull skulle jag vilja söga att allt (med undantag för hästen för han är så FUL) kan vara så jävla vackert! man filosoferar rätt branär man cyklar. sjukt bra. kista science tower kikar upp ovanför bruna höstträdtoppar, det luktar kobajs och jag jag får öknehultminnen med arabmusik i öronen. och man bara ser massa vackra bilder överalltrunt sig när amn är på det där humöret!
jag tror jag ska bli fotograf ....kanske?byggnader är små skönheter i sig




det där Trille är en go själ måste jag säga, för att inte tappa bort sig i edsviken krävs en del, typ en inföding att promenera med=)

Tack

New Castle

vad är det för dag? är det en vanlig dag!? nej det är ingen vanlig dag för det är NOVAS FÖDELSEDAG HURRAHURRAHURRA!!!!!!!!!!!!



min lilla vän fyller år idag men jag kan inte vara med henne och det är INTE ok! nova jag saknar dig, verkligen<3 önskar dig en underskön dag och hoppas du får tusentals pussar och kramar för det ska man ha när man fyller år

världens bästa superkraft

om jag fick välja vilken superkraft jag ville ha skulle jag välja förmågan att inte behöva sova. sova är skönt, sova är inte överskattat men det är jävligt onädigt när man skulle kunna göra så mkt bättre grejer. jag skulle fortfarande kunna när jag känner för det men inte behöva sova bort fucking 8 timmar om dygnet! HUR många jävla timmar av mitt värdefulla liv är inte det? jag orkar inte ens räkna för det är så många... och jag är BRA på matte

gnatt

tjyvar

kom precis på hur dålig  jag är på att skriva sorry dudes haha. fast jag tänker nog inte skärpa mig för jag orkar inte=)cepetagnentbordet gör det iofs extra svårt ibland som ngn har dammsugit bort knappar från.. men så länge budkapet går fram ärvi glada ändå! eller hur?

jag ska bajsa ner kth tror jag, låter inte det som en   bra grej? Dom stjäl!


i've always known The Secret

det finns en film som heter The Secret. kolla på den filmen. dokumentär, tråkig, fett överdriven, sjukt bra. tanken är sjukt bra, tanken är allt! och det är ju det jag alltid säger men ingen lyssnar på mig. vouloir c'est pouvoir och det är sant!! kolla bara på mig hur bra är itne jag? för jag vill allt=) försökte tuta i barnen detta i skolan idag men dom fattar inget.. dom är unga och coola, intet att förglömma. jag vill nog också vara ung och cool och gå i sjuan igen. SAKNAR TIDERNA

fast nu är jagbara en flumtant.. jag tycker om flumtanter=)

ska träna småtjejerna nu. ska säga åt dem att dom är bäst. ska försöka spela fotboll sen, ska säga åt foten att den är bäst

bieffekt?

                                                                    
jag har gått och dragit på mig en sjukdom. sjukdomen kallas rastlöshet och är en följd av att ha problem med att sysselsätta sig.


måste hitta en medicin.. typ.. skaffa mig ett heltidsjobb? fast det är inge kul. är inte rutiner ngt av det tråkigaste som finns? hata rutiner vill aldrig mer ha rutiner mer.. fast det sämsta är att alla andra ahr rutiner, rutiner där jag inte passar in liksom=( det är det som suger. rutiner hindrar spontanitet och spontanitet är det bästa! jag funtar på att läsa ngn cool kurs fast jag vet inte riktigt hur amn ska bete sig..trot eller ej så saknar jag ibland att ha ett inlämningsrabete eller liknande som ligger coh lurar och vill bli gjort! det är stört hur man omvärderar saker ibland.. för det första är det faktiskt kul om de tär ngt kul man få¨r skriva om! och sen är det ngt att sysselsätta sig med och ngt som gör att när amn väl är klar så uppskattar man sin lediga tid SÅ MYCKET!

det är det jag ska komma till! hela den här bloggen är en bieffekt av min rastlöshet! ofta ajg skulle gjort en blogg för ett halvårsen? skulle aldrig haft tanken på att sitta vid datorn överhuvud taget om jag inte var tvungen att läsa viktiga mail från jobbet typ.. JAG HAR FÖR MYCKET TID ÖVER! jag kanske ska involvera mig i ngt jätteomfattande projket som kräver massa volontärt arbete hemifrån med planering och skit... typ? eller bara göra värsta rockaden och börja om med allt, flytta till London? vilket dilemma det där är... jag vill verkligen men ajg vill verkligen vara i närheten av mina vänner också! mina vänner gör mitt liv. och samtidigt trivs jag grymt bra med tillvaron just nu med jobben som dom kommer.. om jag inte skulle bli så förslappad! men nu kan ajg i alla fall träna på min lediga tid! FOTEN ÄR FRIISK FOTEN SKA SPELA FOTBOLL IKVÄLL!!!


Du vet att jag tänker på dig varje dag

min kärakärakäraste lilla vän=) ta inte illa upp! om jag skulle skriva om dig varenda gång jag saknade dig skulle det inte ta slut! du skulle sprängas av kärlek!

jag fick en dikt av dig, det var det finaste jag någonsin fått! jag grät en tår eller två när jag läste de vackraste orden som nu hänger ovanför min säng vareviga natt<3 du vet att jag älskar dig tillbaka minst lika mycket, tvivla aldrig på det! jag vill kyssa dig varje dag om jag kunde, om inte du vore så långt bort från mig jämt.. på andra sidan stora vägen, långt nerför den brantaste mördarbacken bakom tjocka bruna tegelväggar..! eller instängd i det där som dom kallar rudbeck, vilseledande gångar och korridorer som lurar dig rakt i famnen på ogillande lärare som inte vill ha dig med bara för att förstöra för oss, dig och mig! dom satans mattetalen kommer alltid emellan oss.. du har alltid varit den rätta det har alltid varit vi även om det gått upp och ner.. men när jag väl ser dig blir jag lika lycklig varje gång du din underbara vän och otroligt fina människa!
 
någon dag ska jag komma på de ord som kan beskriva hur mycket jag tycker om dig min alldelesalldeles egna Anna Ambjörnsson!

Jag är inte finne

det skulle vart det bästa! bästalivet för mig. detbästalivet såklart som tillhör mig. det är väl så? mitt liv är ändå det bästa. mitt liv är det bästa jag har DETBÄSTALIVET

fast det är inget fel på att basta, det är en sån där sak som man borde göra oftare! i alla fall när man ahr det så bra att man har en hemma=) ngn som bangar på en bastukväll i hippiehuset? helt hälsosamt är det också!


JAG VILL BLI ELEKTRISK

måste få göra reklam

www.viktorhagerman.com

han har gjort det igen och han gör det bra! kolla in TrainTrip =) världsklass

Hej det är Böna

du kanske känner mig? jag går under fler namn det gör jag.. jag fattar inte så mycket hur man gör det här, men nu fattar jag iaf mer än förut=)

ska försöka skriva en sån där som kallas blogg, det var lite otippat skulle ni väl säga.. ni som känner mig! men det blir kul ändå jag lär ju vara galet bra på det! näsan lika bra som vädergudarna var på att regna idag, har inte torkat förens nu, och ändå fick jag inte ens spela. under paraplyet kämpade jag mentalt med er det vet ni och all er fukt sög jag upp med hjärtat för att göra det lättare för er att springa! och tre poäng gav ni mig också, tror min fot visste det redan förra veckan. Grym avslutning mina små stjärtar jag blir så glad! hejdå


Det här är sjukt bra!

kom tillbaka;)


ett utkast...

                                                                          
                                                   


jag paddlar runt  och mina erfarenheter får mig att flyta, söker jobb var jag nu hamnar, träffar nya vänner på vägen. Flip-flopen för mig framåt! Livet är en resa

RSS 2.0