första advent

ska vi prata om julen???



helst inte.. jag har redan smakat 7 sorters glögg, ätit pepparkakor och lussebullar till spykänsla, bakat dom förbannade verken, lyssnat på mer än 30 julsånger varav 20 av dem 6 ggr var och haft minst tio av dem på hjärnan i minst en timme, ätit tre julbord, hängt upp adventsstjärnor, pillat på och vattnat julblommor, sålt julgrupper, sett senaste nytt inom julpynts-modet, vart på två julmarknader, ätit julskinka, klappat en gran, druckit julmust, groggat julmust, sjungit "i'm dreaming of a whiittee christmaaaaas" och sett en tomte.  fräls mig.

det är väl bara julölen som fattas då, som inte kommer komma genom jobb dock.. värt att suga lite på den karamellen kankse så jagkan få njuta på riktigt av den om något

Linnea Sundman

grattis på din stora dag som du längtat efter sen du föddes! och fan så ambitiös du är med teori och grejer, just därför kommer körkortet komma om 4 dagar!!

känn dig hedrad nu Lenne för på sin 18-års dag ska amn vara hedrad till tusen! ajg ska bajsa jättemycket på jopbbet ikväll för jag inte kan förlja med och fira! därför RÄKNAR jag med att du blir utslängd;)

valfrihetens gymnaisum

ja ajg skulle egentligen velat gått där hela tiden faan asso.... det är därför agj hänger där som en anan liten rudbeckstönt numera HAHA! NT-showen var iaf värd idag akn ajg säga! asbra jobb askul resultat grymt=)

och ja.. skämt åsido kanskeman sak säga men rudbeck hade nog inte vart helt tokigt det heller, man lär ju i alla fall känna helahalva sollentuna på köpet det är alltid nåt! och så har ni massa roliga kurser som amn akn ha sig på. jag menar, bollsport A är nog liite roligare än fysik B för att inte tala om matte E!! gosh.. fast... ni vet att jag aldrig under några som helst omständigheter skulle bytit bort älskade Marina! aldrigaldrigaldrig! något av de bästa valet jag gjort i mitt liv helt ärligt. tack... mig själv!

26/11

min gamle Vän GRATTIS på Hennes dag för Hon är nu 19 år gammal ffs! fortfarande och för alltid mindre än mig med andra ord;)
Maria Isakson förlåt om jag är sämst på att höra av mig till dig emn vi kommer ändå aldrig tappa kontakten det vet du! hoppas du hade en fin dag kära du! BAMSEKRAM OCH JAG HAR INGEN BILD PÅ DIG PÅ DATAN!!!!

skansen

julmys tycker alla om innerst inne, särksillt på skansen!! braaa då kan du hälsa på mig när ajg jobbar i julmarknadsstånd första eller sisat adventshelgen!! bästa julstämmningen i stan hämtar du där, så kan du få ett megastort glatt leende från mig på köpet!! och kanske en pepparkaka om du är snäll=) dessutom lär du själv få dig ett gott skratt, om du inte är en av de få utvalda som redan fått se mig i huckle...


glöm inte!


skotträning

jag älskar vintersverige när vintersverige snöar! snöarochsnöarochsnöar och är alldeles vitt och fluffigt! man blir som ett barn igen! ok, jag är alltid som ett barn, men.. man BLIR ett barn när man får hoppa runt i vita iskristaller, ha snöbollskrig och bygga saker i snön. helst måste man slicka på istappar också=)

och visst är det ngt av det roligaste när ngn halkar och sätter sig på rumpan i snön! det liksom förgyller hela dagen varje gång det händer

mitt enda problem med snö är att det blir så förbaskat svårt att spela fotboll.. och när jag inte får spela fotobll vblir jag ledsen=( så sicken tur att det finns skotträning! allt går om man bara vill, i alla fall med lite hjälp av sune aka snömannen och hans eliminenta snöslunga

sabella

vi kan tyckas lika men skenet bedrar. faktum är att vi kompenserar upp varandra så otroligt bra att vi pga det länkas samman till en person. Sabellas nästa mission tas ett steg längre än göteborg - ostindiefararen göteborg! sträckan brasilien sydafrika kanske? fast atlanten är ju redan avklarad en gång, sydafrika australien! eller kanske rentav röda havet och suezkanalen eller varför inte allihop!? ngn som vill sponsra?



bara för att expeditions robinson teamet inte fattar vilket misstag dom begår. fast, jag menar.. det är ju dom som får lida av det såklart. det är mer snö i vemdalen än i malaysia, tur för mig

säsongsslut

Sollentuna Fotboll Dam, det är faktiskt vi. Säsongsavslutning 2008, fan va fint år! jävlar vad grymma vi var, som vanligt, och jävlar vad kul vi hade, som det ska vara.

ochjävlar vilka fina ledare vi hade, försvinn inte från oss nu snälla!
Utan sune kommer vi dö av  uttorkning hela bunten. Utan owe kommer viförmodligen spela sönder oss när inte ngn säger till oss att vi faktiskt är sjuka eller faktiskt är skadade, och framförallt kommer vi inte förstå att vi är flickor! Utan affe kommer vi aldrig kunna klä oss ordentligt och ingenting annat kommer fungera över huvud taget.. inga bananer ingen andra halvlek! och Utan bab kommer vi aldrig att skratta igen. utan iranska hattar förstår man inte va kämpa betyder. kkoOooOOOOOOOOOOM bab KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! du måste OOOOOPP!
                    

skam

   jag måste säga att jag är väldigt ledsen för jag missademissademissademissadeybermissade

                                                          NAVVES 18ÅRSDAG

igår... jag verkligen missade hennes 18års dag! jag har mina anledningar men det är ändå inte ok, verkligen inte ok.. min lilla dunderklump, mitt lilla dampbarn, den minstaste av dom minsta som fasen blev stor och var på krogen igår utan migh. Förlåt Navjin Khosröööv eller vafan du nu heter jag hade verkligenverkligenverkligen velat vara med och jag är för jävla klantig för mitt eget bästa.

hoppas innerligt att du hade en FIN dag och hade jävlir KUL igårkväll! det är det som är det viktiga, resten tar vi igen ngn annan gång;) typ.. nästa helg!
                                      

Glenn och Glenn

nu har jag äntligen träffas Glenn! alla heter inte glenn i göteborg.. men det är kul här, jag börjar bli lite beroende av göteborg. bara lite. men kanske är det göteborg man borde bo i? kanske göteborg skulle passa mig? ja definitivt

jag vill alltid åka spårvag
jag vill alltid äta korv med räksallad på veggiegrillen på AVENYN.
jag vill alltid ta turistbilder med bella
jag vill alltid vara låtsasstudent
jag vill alltid blicka ut över läppstiftet när jag ska in till stan på äventyr

dra mig härifrån till helgen.. faanfan...

nattbuss

jag får bra vibbar av att packa!

och för att ajg älskar att sova påväg, på riktigt! är jag riktigt bra på det. 

nu tar jag mig en tripp. sveriges baksida? tja vi får väl se, mina tidigare erfarenheter talar emot det, nu ska vi bara stärka dom känslorna! alla städer är fina städer, jag älskar städer. miljöombyten gör gott. jag älskar stockholm men jag är trött på stockholm.
alla har rätt till en del av det goda, nu ska även Göteborg få en chans
göteborg kommer göra mig gott och jag ska göra mitt bästa för att förgylla staden lite till

fredag kväll

jag vill bara säga hur gla<d jag är för att jag får vara här och umgås med dom här som är här och bara må bra! det är såna här kvällar det har funnits för få av den senaste tiden.. året?

......åreN? Anna tack för att du finns jag älskar dih för vi är dom enda som inte kan kolla på film! tack frö att jag får vara här och ta del av dina vänner som är just: dina vänner. fina personer för du bara väljer BRA människor. för du kan det där. du vet hur man gör.

                                    

Adde, Jessica, Lenne och Törn så jävulens trevligt att ajg fått lära känna er. Ni-är-bra

låt mig presentera..



                                  Komda

han är fan n'stan lika snygg som Valdemar som var riktigt snygg på riktigt! eller Pontus, ni vet han som rymde.. eller a, ni vet om ni bor på lenalundsvägen alternativt bokvägen hah!

så ja där ser man det är iaf ingen "cool cykel".
även om det nu skulle vara en cykel.. då är den baskemig inte cool i alla fall http://www.komda.com/

Komda

nu ska jag gå och komma på vad en Komda är.


fundera och analysera

något jag inte gjort på bra jävla länge.. som jag kanske ska ta mig i kragen och göra lite!

vi kan fundera på..



..livet



och analysera..



..oss själva!
















...nej gud så djupt det blev.. skit i det...


                                   

bästa sökresultatet på googles bildsökning "fundera och analysera"
    IPRENMANNEN! jag tycker han är assöt, när jag var liten kunde jag inte fatta hur ngn kunde vilja klä ut sig i iprendräkten och ställa upp i tv men vafan vem skulle banga på det? det är ju askul! ajg skulle aldrig banga. är det bara jag som skulle  vilja kunna skriva "Jag är iprenmannen" i mitt cv?. kan amn ansöka till iprenkvinnan? eller måste man gifta sig med honom då kanske? kanske är värt det? nä...

Tobias Rydberg

för att det är hans födelsedag idag! han som även går under benämningen brorsan. han som jag var ute och åkte lastbil med hela natten höromnatten.
det var ändå ganska trevligt måste jag säga, man kanske ska bli lastbilschaffis? eller vad tror ni?

i alla fall..

GRATTISGRATTISGRATTIS BROR PÅ 21 ÅRS DAGEN=), 
                    
kalkonmiddag på söndag mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmumsifullibibblan

första intrycket

kommer du ihåg första gången du träffade mig?
kommer du ihåg vårat första moment of contact?                  

var och en

                                                       
  
                            
                                                     
                                
         varför är vi aldrig vi längre? det saknas alltid någon.. saknar er väldigt mycket
                         ser väldigt mycket fram emot att få vara med er igen
                                                         alla tillsammans
                                                  precis som det ska vara!

singer of songs

en klok person utbrast en gång " finns det ett bättre band än QUEEN? ", svaret var ganska givet, det var liksom mer ett konstaterande än en fråga vad nu än det där krökta utropstecknet står för. det var något av det bättre jag hört, tack. jag beundrar Freddy Mercury. är det någon jag verkligen skulle vilja träffa för en dag så är det den fantastiskt coola människa. om inte annat för att få bekräftat att han verkligen var så grym, för att få se att han avr på riktigt.

Lover of life
Singer of songs



så nu vet ni vad man ska göra för att få mig på fall, kör hårt!

steg 2 check

" du har i alla fall ett fantastiskt hår, det passar ju "

men vafan, det är ju hårmonstret, såklart det är fantastiskt. och såklart det PASSAR! HUR SKULLE DET INTE KUNNA PASSA? hårmonstret härstammar från tropikerna, det växte upp ur karibiens sanddynor

                                                        

en uppladdning en

i övrigt blev jag väldigt glad när jag vaknade imorse, det gnistrade av frost utomhus! nu väntar jag bara på vinterns lyckopiller så att den ultimata energistöten kan sätta in lagom till det där dom kallar julen står i farstun

den förr så älskade julen
den julen som tynar bort
julen kan du inte vänta lite till?

jag har inte sett en myra på jättelänge!

spontant och bra uttalande. jag tycker om att vara lärare.
älska mamma hata skolan?




nervös. skulle jag? nej faktiskt inte.. varöfr ska man vara nervös för? det är så jävla dumt det blir ju inte bättre av det. lägg inte energin på att oroa dig innan, spara den istället så presterar du bättre när det väl gäller=) Ja sanna mina ord..

dagens

http://sollentunagossip.wordpress.com/

VECKANS SOLLENTUNABABE FFS HAHAHAAHHAHAHHAAHAH<3<3

hets!

inte jag den här gången bara resten av världen. men bara för det måste ajg också så inatt blir det valvaka jääävlar vad det blir valvaka. jag röstar på obama för han är svart. jag röstar på mcain för det är obamahets.

Men du vet väl att...
Jag ska va president, jag ska va millionär.
Under nattens svarta himmel är det fest i timmar tolv
Alla inkassobreven fyller år på mitt golv
Men vårt liv e' kort - Ett party, en papperskorg






och jacke rösta klokt nu och gör en insats, nånting ska man väl få ut av att du valde det där landet? fast du får säkert inte rösta isåfall akn du lika gärna komma hem igen=D

TV4

på torsdag den 6 november klockan 15:30 är det --->HÅLLA TUMMARNA OCH STORTÅRNA SÅ HÅRT SOM ALDRIG FÖRR OCH SPARKA ALLA I BAKEN<--- som gäller, för dom vill ha mig. dom VILL ha mig!

jag är redan där, planerat hela kvällen
jag har aldrig varit så taggad i hela mitt liv


Karin Baalbaki

för att jga låtsas att klockan inte är över tolv och för att KARIN FYLLER 18 JÄVLA ÅR IDAG! min lilla älskade vän är äntligen stor och jag hoppas verkligen du har haft en BRAA dag idag och känner dig så jävla mycket älskad som du är min lilla fiss!! min bästaste karin i hela vida världen du har aldrig långt till min kärlek. ingen vän har skakat om mitt hjärta så som du har det ska du veta. ingen vän är så lik mig som du, så lik mig att du blir för lik mig i vissa stunder,               det vet både du och jag;)

                         VILL NÄSTAN FÄLLA EN TÅR AV STOLTHET DENNA DAGEN


 
snälla låt björnmamman få visa vägen ibland iaf fortsättningen också.. som en björnmamma!

hört på bussen

Sabina, det bästa med dig är ändå din rumpa                               

RSS 2.0