fredah

för att en ledig dag som denna var så jävla bra. en springtur sen mingel och semla i v-town. hem till taco-namnammiddag m far, syster, bror och sen besök av ellen o nico och en nostalgitrip  till traintrip-landet på dvd. Och så vidare sen; och en öl eller två som liksom aldrig sitter fel :)
tänkte fortsätta med en bild här, med tanke på samtalsämnet ikväll och det som fyller tankarna när solen är framme! men icke.. den här datorn vill inte mer, gonatt

jobb och sånt dära kuligt

det kändes som dags för en bild:

bara för att den ena har fixat nytt jobb till mig (kanske..) och den andra skulle bli så oerhört stolt över vad jag gör om dagarna nu. "växter är snälla djur är läskiga" eller hur var det? folk tar mig för florist numera.   nöjt

zen

en herrans massa gästbloggar på en gång hära, men det är väl fint!? jag vill ju visa upp mina vänner, jag älskar faktiskt dom. mitt liv kretsar väldigt mycket kring dom, väldigtväldigt mycket spelar roll när det gäller dom. därför vill jag visa upp dom, därför får dom äran att själva visa upp sig, i min blogg.

ikväll ska jag umgås ngra av dom. det ska bli kuul. stinsvillan

jag äger en mp3 spelare! yay


Bajs??

Nu är jag hemkommen till Sabina böna Rydberg!

hon är en god vän till mig, faktist min bästa. Hennes mor var min dagmamma för längesen men sen glömde vi bort varandra och visste inte ens att vi fanns. När vi sedan såg varandras ansikten på fotbollsplanen kände vi igen varandra , vi kände en dragningskraft till varandra och kärlekshistorien började där, vi kom fram till att vi båda red i samma stall och spelade i samma lag. Sen kom vi underfund med att jag hade varit dagbarn hemma hos böna och att hon har en bild på mej naken i hennes sandlåda.

Efter alla år vi hade glömt bort den andres existens fann vi äntligen varandra igen och en vacker tid började, vi åkte till stallet varje dag , garvade så vi grät och störde ridlektioner med prasslande chipspåsar ( förlåt Cassandra och Elin ).. Vi började umgås och tränade fotboll med varandra garvade sönder och det var början på en lång saga.



Böna är en av dom personerna i världen jag har garvat mest med och jag hoppas att att vår kärlekssaga varar för alltid!

Jag älskar dej Sabina Rydberg , när vi är 40 bast å sitter me våra snoriga ungar så får vi tänka tillbaka på den underbara tiden, eller juste fan vi ska ju adoptera ett barn tillsamans! De kommer bli den grymmaste ungen som existerar på vår jord .

ps..  gissa vem som är skaparen av namnet Böna btw, det är bara jag jag jag som kan ta på mej äran för det =). så fuck off!


/ Lill amber


En trevlig lukt på tåget

Folk brukar alltid lukta illa på tåget, vissa luktar rök, andra luktar för mycket parfym och de allra värsta luktar svett...
Men nån gång ibland så sker det mirakel, när jag var påväg till Bönan så satt det en man snett emot mig på tåget som, hör och häpna, luktade växthus!!!
Det var något jordigt i doften, men det luktade också tomat, sallad och paprika, en riktigt trevlig liten doft. Så jag satt där och sög in allt vad jag kunde av den underliga men härliga doften, det luktar så jävla gott i ett växthus!

Sen började man fundera på om det var hans svett-os som luktade som växthus, det var kanske lite äckligt, men om alla som luktade svett började lukta växthus skulle jasg inte ha något emot att sitta på ett svettigt tåg och suga i mig av den jordiga doften!

Det var en trevlig liten gubbe, och en trevlig lukt, hoppas att han alltid kommer att lukta så! :)

¤adde¤

jag är synsk

på tal om drömmar så är dom väldigt bra att ha, till exempel när det är väldigt kallt i rummet på ditt hostel på grund av att fönstret, av ngn outgrundlig anledning, inte går att stänga. det är då man ser till att drömma om gröna knappar (på fönstret) och sen är det bara att hitta knappen, trycka på den och stänga fönstret!

I Have a Dream

Familjen och annat löst folk hade gått med i en (i brist på bättre ord) sekt. Inte riktigt Knutby, men nästan!! Sekten hade en kyrka, samlingsplats, och jag var jag. Hunden var sjuk och folket runtomkring hade bestämt sig för att han inte skulle få leva längre. Han fick en spruta och livet rann ur honom. Jag var så genuint ledsen, jag grät och höll om honom, men han var död. Någon tog ut honom ur huset. Därefter upptäckte man att min syster hade en sjukdom som spridit sig till BÅDE höger och vänster arm. Hon fick inte längre leva. Jag höll om henne och grät när doktorn gav även henne en spruta. Jag bad om att få hålla om henne och hunden samtidigt medan även hennes livsgnista släcktes, men ingen ville lyssna till mig.

När det var över gick jag ut ur lokalen och den första syn jag ser är hunden som skuttar glatt på en alldeles emerald färgad, grön gräsmatta, frisk och i högsta grad levande. Jag har sällan känt sådan lycka, men den var inte långvarig. En man drar en pistol för att skjuta honom, den mannen var igen mindre än Paddy (veterinär från "Emmerdale"). Han fyrade av ett skott, med det nådde aldrig hunden. För ivägen stod en annan, min syster, levande igen. Men ögonblicket senare var hennes huvud avskjutet, det enda som fanns kvar var slamsor som hängde från ovan nyckelbenen.

Jag ville strypa honom, jag ville verkligen. Jag hade händerna runt hans hals och klämde åt. Men jag släppte taget igen och istället tog jag ifrån honom pistolen, men jag kunde inte skjuta honom. Så jag försökte strypa honom igen. Men ja kunde inte. Jag sköt ett skott i luften, sen såg jag på vapnet och bestämde mig för att göra det oskjutbart, ingen skulle behöva dö på grund av det igen. Jag lyckades på något sätt förstöra mekanismen (mamma försökte hindra mig, hon var rädd att någon skulle komma till skada). Vapnet slängde jag bakom en busk och när det slog i marken avfyrades skott åt alla håll och kanter, så exploderade den.
 
Tryckvågen slog omkull mig, när jag väl lyckades komma på fötter igen var alla de andra på väg in i kyrkan igen. Men jag hade bestämt mig, efter min systers och hunds död kändes det inte som att den var de människorna längre var värda mig tid. Jag vände mig och där stod Jonas Bodin. Jag kände ett behov av att låta min historia bli hörd, att se till att alla visste VARFÖR jag vände ryggen åt min familj och alla andra i min närhet.

Igår natt, eller natten innan hade jag en Dröm. Inte en dröm, utan en Dröm. (Noterat?) Det är den du läst.


Jag vill tillägna denna dröm till min fästman, mitt livs kärlek, som jag hoppas aldrig kommer att sluta fucka upp både min kropp och mitt sinne.
Sabina, jag väntar, när ska du våga ta steget? När ska vi två bli en..

Peace out!

Jag heter Sigrid


dagens blogg

idag har jag fått en gratis pizza, och ritat en skattkarta

=)

fettis dagen

idag handlar allt om en sak: HETVÄGG aka semlor. först ska jag äta en, sen ska jag baka massa. har redan tittat på fem och pillat på två. glöm inte, viktigt

fetta er väl och grattis på fettisdagen

21/2

självklart, Jennys 20års dag! grattis min lilla nippertippa och tack för en asbra kväll hemma hos dig hahah! och vilket jävla bra gäng du hade dragit ihop sen, riktigt bra! hoppas du avslutade kvällen på ett fint sätt, när jag själv var för sliten och redan hade åkt.. men det var kul så länge det varade verkligen! födelsedagspussar såhär i efterhand, nu är du fasen stor

fint



.

det som blev målet med resan



sista 18 sekunderna är viktiga

fem dagar och fyra nätter

så hur sammanfattar vi det här då.. vad gjorde vi egentligen? jah säg det, hur många ggr frågade vi oss det? naaaananana egentligen gick förra veckan, mitt i veckan, åt till att åka s-bahn, dricka sprit, tvätta håret i axe, mumsa döner och powernapa. och intet att förglömma: mingla med Dj Assault.

jag såg faktiskt berlinmuren också... =)

mot skavsta

för alla som undrar om jag inte skulle svara i telefon eller låta bli att höra av mig så tänkte jag vara i berlin ett tag, men bara ett litet. jag lovar att ha HUR KUL SOM HELST och att komma hem. vad mer kan jag säga, PN och PK är temat
om ngt skulle hända, eller inte hända, är det viktor, william eller möjligen haggen ni ska skylla på.                                                  hejdå

mot arlanda

för min mamma kommer hem idag=) från äventyr söderut, från bekantskaper och minnen från afrikas savanner. det är väl inte ofta man är avundsjuk på sin mor.. men jag ska bräcka henne, nästa år!

valentin

pussar och kramar till alla idag!! och tonvis av kärlek till alla jag älskar, precis som varje dag<3

det är valentines day, bara för att det är så mycket finare på engelska. en fin dag, jävligt överreklamerad konsumentdag, men ändå en fin dag, en fin baktanke liksom. särskilt för dom som har ngn som vill bli deras valentin, det är lite för dem den hör dagen finns känns det som.. en puff i ryggen att ha lite romantictime! man borde införa valentine varje dag, fatta vad bra man skulle må, alla dagar är kärlekens dag, för kärlek är så fint. jag har massa kärlek, huur mycket som helst, det har nog alla om man letar. man borde nog bara bli lite bättre på att ge den, till alla man älskar.

jag tänker på mina vänner nu, mina eviga vänner som lyser upp livet som bara dom kan. puss på er, nu ska jag till karin<3

football for buddha

efter att ha nött och nött dessa evinnerliga vändningar träning efter träning vecka efter vecka månad efter månad.. så sätter man dom plötsligt på match, gång efter gång! och det utan att ens veta om det själv. och det som glädjer mest är att jussi himself verkligen notificeirar det också. upplyft!
träning ger färdighet, så sant som det är sagt

 

att springa på sötmöten

för att definiera, eller sätta ord till såna där små möten med människor som inte skapar så mycket, inte kommer att uppföljas eller kanske var säskilt givande heller.. men som ändå var.. söta på nåt sätt. såna små möten, en ordväxling eller en hjälpande hand som man ler åt när man går därifrån men sen rätt snabbt glömt. rätt oviktiga egentligen.

sötmöten såklart. idag, när jag kom glidandes nerför en helt glashal, ej vinterunderhållsbacke med min cykel på släptåg, mitt emellan en kohage och en klase kolonilotter. så möter jag en man påväg uppåt och båda skrattar uppgivet och förstår varandras krångel inte ramla, inte ramla! igår, när jag fick hjälpa en gammal man bära ner sin cykel-med-byrå-på-pakethållaren nerför trapporna på karlbergs station, bara för att det såg helt otroligt jobbigt ut att fixa själv. för att inte tala om vaje gång ngn lustigkurre drar ett jättedåligt jätteroligt skämt i kassalinjen på jobbet, eller alla de dagliga småmingel man har med trevliga människor som vill köpa blommor

man blir lite glad av dem, om än bara för en liten stund. sötmötena


söndag

för att spinna vidare på föregående bloggares tema skulle jag efter helgens strapatser vilja utbrista - öl är livets vatten

och nu ska jag på bio!! utan damppauser, hur fan ska det gå till.. och denna film får itne somnas till, inteinte, det är sebegär på Gomorra. det blir för kaffe. NU

Grunka eller ej?

Hej hopp gummi*****?
nu undrar alla Binas trogna (?!?!) läsare om  vem det är som har tagit över knapparna  så här framåt småtimmarna, och det hoppas jag att ni även framöver kommer att undra, då detta gästspel är något utöver det vanliga!
Saken är den att när radio vinyl började spela "Brown Eyed Girl" med CreedenceClearwaterRevival eller CCR som vi känner dem, var vår fallne kamrat Viktor redan deckad och nerbäddad.....tråkigt må jag säga.....men men..."We've got a man down" så vi må väl ta hand om honom ; ) 
Trogna vänner, och jag tror att några av er som läser Binas blogg även känner mig, måste jag tyvärr säga att nu är det dags för att spendera morgon tillsammans med mina vänner som är här IRL, så puss å kram på Er Sollentunavänner och ni andra som vet vem jag är så hörs vi någongång i framtiden....Gör inget jag inte skulle göra;)
Peace out vänner......nu skall jag mingla järnet(eller Fernet) med Haggen (20 bast) och Bina(aja....jag vet inte vad...men mingelvänlig iaf;))

ps...bifogar en bild på en vän som har stöttat oss här genom kvällen gång....dessutom kom just vår fallne kamrat ut och minglade (käxade järnet...eller  Fernet;).....) här tillsammans med oss...ett sånt beteende uppskattas....NOT!!! 
Aja....Vill hälsa till Maja att på Lördag smäller det....Småland 4life....Haggen kirrar järnet, och även om vi har tur Fernet, så det så.....Ni vet vilka som vill kännas vid mig;)...Och ännu en gång ett Stort Grattis Till Min Main Man Haggen deLuxe som har fyllt 20 just,,,,så det så;)


en delad dag

en hand tally counter har förgyllt kvällen! tillsammans med goda vänners skratt. idag fyller två personer i mitt liv år. dom kallas haggen och bjärsan men heter väl egentligen björn och hag. vissa säger att han heter joakim.. fattar inte vad dom menar med det?? hoppas i alla fall era dagar varit till belåtenhet för er och GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGARNA!!! wiee

Sömn och solen

Det är lite konstigt att saker kan förändra så mycket, idag så sov jag på en helt annan plats och hela dagen blev helt anorlunda även om jag bara sov 6 timmar. Allt det berode på var att jag sov i ett rum med fönster som inte var övertäckta.
Jag vart helt fylld, laddad av glad energi. Fick massor gjort. konstigt nog helt anorlunda.
 Vissa saker glömmer man bort hur bra de igentligen kan vara, jag har säkert glömt massa saker andra bra saker.. man konsentrar sig ju alltid på nuet..
Saker kan gå snätt när man bor i källare och har nattjobb :/

Niklas Wånggren- signing off,
Sweet Dreams


längtan

också en sån där fin känsla. en sån känsla som man mår så bra av fastän man kan tro att man inte kommer klara av det ibland. längtan är nödvändigt, längtan är sånt man lever för=)

If you had one shot, one opportunity

to capture everything you ever wanted in one moment

would you capture it or just let it slip?

Natt

det var ett tag sen sist vi sågs.. vill ändå nu säga farväl och vila i frid du din gamle räv, eller katt såklart. du var knäpp och lite tokig i skallen till coh från men ändå fick man många garv åt dig och dina konstigheter genom åren och när du väl ville kunde du va riktigt go du med.
sen vart du gammalgammal utmärglad och svag och det gjorde ont att se dig. en dag var du inte kvar. hoppas verkligen du hittade en mysig plats att vila vidare på, och att du mår bra nu och har träffat lukas i katthimlen. tack för 14 år, tack för att du valde oss. ditt spinnande kommer alltid sitta kvar i huset, det glömmer vi aldrigaldrig

ord

godmorgon är ett ganska fint ord. precis som cellardoor. fast cellardoor låter fint, godmorgon ser fint ut. ord är små lustiga rackare, om man vänder och vrider lite på dom, smakar och känner efter. 

hur man mår

jag undrar mycket om en person som dessvärre har slutat prata med mig på ett sätt...

jag bara ser att min vän inte mår som min vän borde må alltid. jag ser att min vän är glad att se mig, ja tillochmed överlycklig, men det saknas så mycket. hallåå inte ens får man längre några fyllesamtal mitt när man sover där du bara tjuter och säger tretton gånger hur mycket du älskar mig! jag saknar deet!! tänker du inte på mig längre när du sitter och bajsar, som du alltid gjorde förr? jag vet att vissa saker är asjobbiga, men jag vill inte behöva undra om hur jobbiga dom är för dig. jag saknar alla små spontana uppdateringar! jag vill veta hur livet vrider sig, jag vill veta varför du inte orkar prata eller göra saker - för du om nån orkar prata, du om nån bangar aldrig

du undrar säkert varför jag skriver det här, men jag vill bara säga att du är en av dom i världen jag håller mest kär
bara så att du vet min vän. vi tar det sen. jag älskar dig i alla fall

godnattsaga

en lagom kylig, lite snöig och väldigt väl vald söndagkväll. jack och rose gick ut och hoppade runt på isen, de skulle ta sig till ön.
jack ville göra en snöängel, den blev fin men hon brakade genom isen.. rose halkade efter men fick inte tag i tummen. "jack, come back! come back!"
som tur var hade de varit så förutseende att de ringt och berättat äventyrets exakta koordinater för sina kära vänner.

det slutade lyckligt, jack äter nu semla
=)

RSS 2.0