bror anders anfle flemman flemfjäll

med det här vill jag hylla dig och sparka dig:

Citat

En halvtaskig ost och skinkpaj förvandlades med en touch av briljans (i form av kraftigt saltade popcorn) till en kulinarisk orgasm som på sikt kommer lösa hungersnöden i världen! Jajjemän gott folk ni hörde rätt! En enda tugga av denna makalösa paj har en så pass drogande effekt att den som äter av den blir fast i ett stadium av gränslös lycka.

Det som händer är att man börjar uppfatta allt runt omkring sig som fluffiga mjukiselefanter och bebisar badandes i varm choklad. Mjukisbyxor flyger runt kors och tvärs och glada pensionärer myser fram längs blomrabatterna och bjuder varann på té med ett leende på läpparna. Det är sovmorgon hela dagarna och kuddkrig och pyjamasparty fram mot kvällskvisten. Och där emellan bjuds det på fredagsmys, självklart med floder av honung och ännu mera té flytandes upp till armhålorna. Nalle Puh och Ernst Kirchsteiger dansar jänka och det tävlas i vm i kramkalas. Där självklart alla är vinnare.

Med så mycket värme, glädje och myspys är det självklart att ingen någonsin kommer klaga över bristen på mat, utan istället ägna sig åt att sprida värme och krama hela världen. Och vara lyckliga i alla sina dagar.

Så löser man världsproblemen över en bit paj.

Tack för mig! // Herr Flemfjäll

Slutcitat. daterat 2009-06-02 @ 02:26:37 http://detbastalivet.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0